Coopera, Sant Feliu

Fem ciutat cooperativa

Banc de Temps

Qué és un banc de temps?

Un banc de temps és un banc on en comptes de guardar diners es guarden hores. Quan una persona fa un servei a una altre, qui el rep transfereix al compte de qui li ha fet el servei els minuts que li ha dedicat. Amb els minuts que om tingui acumulats al seu compte pot demanar un altre servei. En un banc de temps no és cap inconvenient tenir un saldo negatiu. És una eina amb la qual un grup de persones pot crear una alternativa econòmica social. En un Banc de Temps s'intercanvien habilitats entre els membres sense utilitzar diners, únicament es comptabilitzen les hores de servei prestat i rebut.

Funcionament d'un banc de tempd

Font: http://www.bdtonline.org/ca/

Què és l'aplicació Timeoverflow?

TimeOverflow, és el software open source escrit per l'Associació pel Dessenvolupament dels Bancs del Temps, conjuntament amb Coopdevs, com a suport a la gestió dels bancs de temps. L'Associació Coopera Sant Feliu hem decidit apostar per l'us d'aquesta eina peri gestionar el nostre banc de temps.  Pots veure un petit tutorial i provar timeoverflow amb les següents dades:

Usuaris de prova per www.timeoverflow.org
Administrador:
prueba_admin@bdtonline.org
Usuari: prueba_usuario@bdtonline.org
Contrasenya pels dos casos: 12345pruebas

Cóm puc participar?

Envia'ns un missatge mitjançant el formulari de contacte, especificant Banc de Temps al camp Categoría, i proporcionant-nos el teu nom, correu electrònic i telèfon de contacte en el missatge. Aquestes dades les farem servir per donar-te d'alta en el sistema i contactar amb tu si fos necessari.

Sigues part de la transformació a Sant Feliu. Fes ciutat cooperativa amb nosaltres. Fes-te sòcia.