Inici » Sessió sobre cooperatives d'habitatge inclusiu

Coopera Sant Feliu

Fem ciutat cooperativa

Sessió sobre cooperatives d'habitatge inclusiu

Sessió sobre dret a l'habitatge.
7 juliol 2022

El dijous 14 de juliol de 17:30 a 19 h, la federació ECOM (que centra la seva activitat en l'àmbit de la diversitat funcional) organitza el taller virtual d'assessorament col·lectiu "Cooperatives d'habitatge inclusiu: Experiències de persones amb discapacitat". En aquest taller es podrà conèixer de primera mà les experiències de persones amb discapacitat física i/o orgànica que viuen en cooperatives d'habitatge accessibles, així com saber com van arribar a viure en aquestes cooperatives, com ha estat el procés, quins reptes han hagut d'afrontar o com aquestes cooperatives responen a les seves necessitats específiques com a persones amb discapacitat.

En concret, es donaran a conèixer les experiències de l’Almudena Placer, de la cooperativa TerraiCel, de la Marta Rodríguez, cooperativa Matis Calderi, de la Montse Torrijos, de la cooperativa Can Carner de la Verònica Armento, de la cooperativa Sotrac, i es comptarà amb la moderació de Leticia Esporrin, membre de la Junta Directiva d'ECOM.

Aquest taller s'emmarca dintre del cicle de sessions virtuals sobre el dret a l'habitatge i a viure a la comunitat, que des d'ECOM organitzem anualment. Amb aquestes sessions pretenem crear un espai de confiança on els participants puguin compartir les seves problemàtiques sobre l'habitatge, creant relacions entre iguals basades en la solidaritat i el suport mutu amb les persones que estan passant per les mateixes circumstàncies. A més, aquests espais també serveixen per compartir eines i recursos per tal de generar un coneixement col·lectiu.

Per poder assistir al taller, cal inscriure's prèviament i, abans de la sessió, us enviarem l'enllaç per poder accedir a la plataforma Zoom, a través de la qual organitzarem la sessió.

Etiquetes: