Inici » Concentració silenciosa de dol i solidaritat per les persones mortes a la mediterrànea.

Coopera Sant Feliu

Fem ciutat cooperativa

Concentració silenciosa de dol i solidaritat per les persones mortes a la mediterrànea.

Cartell de la concentració.
29 juny 2023

Segons l'ONG Open Arms són més de 24.000 persones mortes al mar Mediterrani des del 2014, davant la inacció deliberada de la Unió Europea.

Davant aquests fets, diverses entitats de l'àmbit de la cooperació internacional, la solidaritat, la Interculturalitat i d'altres, hem emprès la iniciativa, per tal de fer una Concentració silenciosa "de dol i Solidaritat amb les persones mortes a la Mediterrània". També té el suport del Consell Solidari i l'ajuntament. Com a escenari hem escollit la "cloenda" de les activitats del dia de les persones refugiades, que és el divendres 30 de juny.

Des de Coopera Sant Feliu, ens sumem a la iniciativa, en tant que defensem una economia que posi la persona al centre, respecti la seva dignitat i no deixi ningú endarrere, des de valors com la solidaritat i la cooperació. El que passa a la Mediterrània no deixa de tenir un rerefons d'interessos econòmics.

La concentració serà doncs aquest mateix dia, divendres 30 de juny a les 19 h, a la Plaça de la Vila. Us animem a participar-hi.

 

Etiquetes: