Inici » Notícies

Coopera Sant Feliu

Fem ciutat cooperativa

Notícies

Assemblea XES 2024

Coopera Sant Feliu seguim caminant amb la XES.

12 març 2024

La XES, de la qual Coopera Sant Feliu som sòcies, va celebrar el passat cap de setmana la seva Assemblea General Ordinària de 2024 al Prat de Llobregat.

20é aniversari XES

La XES celebra els seu 20 aniversari

19 setembre 2023

Coopera Sant Feliu són membres de la Xarxa d'Economia Solidària (XES), una associació de segon grau, formada per 500 sòcies (entitats i persones a títol individual).

Cartell de la concentració.

Concentració silenciosa de dol i solidaritat per les persones mortes a la mediterrànea.

29 juny 2023

Segons l'ONG Open Arms són més de 24.000 persones mortes al mar Mediterrani des del 2014, davant la inacció deliberada de la Unió Europea.

L’habitatge cooperatiu a Sant Feliu

2 març 2023

La promoció de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús a la ciutat és una de les línies de treball de Coopera Sant Feliu, i es fa de la mà de la Cooperativa d’Habitatge Sostre Cívic.

Comunalitats

Comunalitats i Economia Social i Solidària

21 febrer 2023

El departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya va impulsar fa uns anys les Comunalitats Urbanes dins d’un programa per a dinamitzar les xarxes d’economia locals des de la perspectiva del dret a la ciutat i l’economia social i solidària.

Fòrum per la Transició Ecosocial.

Fòrum per a la Transició Ecosocial

20 febrer 2023

Des de fa uns mesos tant la XES amb altres col·lectius, actors i moviments socials impulsen la campanya futurs impossibles, pensada per fomentar el treball col·lectiu d’aquests actors, que culmini en el Fòrum per la Transició Ecosocial.

Cicle de cinema ESS

Cicle de cinema ESS a Cinebaix

23 desembre 2022

Ajornat fins a nou avís

 

Web del canal ESS al Fet a Sant Feliu

El nostra canal sobre ESS treu fum

27 octubre 2022

Les membres de Coopera Sant Feliu ens aixequem cada dia amb la motivació que a la dinàmica socioeconòmica de la nostra ciutat estiguin cada vegada més presents els principis i valors de l'Economia Social i Solidària.

Antiga escola tramuntana

Fòrum d'habitatge cooperatiu

7 setembre 2022

El darrer cap de setmana de novembre, els dies 25,26 i 27, se celebrarà a Barcelona el Fòrum per l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús 2022, al qual hi haurà una representació de Coopera Sant Feliu.

Sessió sobre dret a l'habitatge.

Sessió sobre cooperatives d'habitatge inclusiu

7 juliol 2022

El dijous 14 de juliol de 17:30 a 19 h, la federació ECOM (que centra la seva activitat en l'àmbit de la diversitat funcional) organitza el taller virtual d'assessorament col·lectiu "Cooperatives d'habitatge inclusiu: Experiències de persones amb discapacitat".

Pàgines