Inici » Coopera Sant Feliu seguim caminant amb la XES.

Coopera Sant Feliu

Fem ciutat cooperativa

Coopera Sant Feliu seguim caminant amb la XES.

Assemblea XES 2024
12 març 2024

La XES, de la qual Coopera Sant Feliu som sòcies, va celebrar el passat cap de setmana la seva Assemblea General Ordinària de 2024 al Prat de Llobregat. Representants d’entitats que són sòcies de la XES i sòcies a títol individual vam participar el passat dissabte 9 de març al principal espai de decisió de la XES, que, a més d’enfortir-la i a l’Economia Solidària, les participants també el converteixen en un espai de trobada i enxarxament.

En una primera part, es va fer un repàs del primer any de vigència i desplegament del Pla Estratègic 2023-2026, que defineix els objectius de la XES i com dur-los a terme a través de fites proposades cada any. Seguidament, va ser el torn dels plans de treball de 2024: centenars d’accions previstes i que estan alineades amb el Pla Estratègic. Aquestes fites són proposades pels nombrosos espais on participar dins de la XES: sectorials, comissions, grups de treball, les xarxes locals i territorials, la Xarxa d’Espais Comunitaris…

Com a totes les assemblees ordinàries, també es van tractar qüestions econòmiques relacionades amb el pressupost anual i les quotes. Alhora, les sòcies també vam poder valorar els possibles temes a tractar durant la propera Assemblea General Extraordinària, que és prevista també durant aquest 2024.

Agraïm a la XES tota l'organització i a la XES Baix Llobregat la rebuda!

Etiquetes: