Inici » Crònica de l'Assemblea General Ordinària del 2022

Coopera Sant Feliu

Fem ciutat cooperativa

Crònica de l'Assemblea General Ordinària del 2022

Imatge d'arxiu
15 març 2022

El passat 17 de febrer vam cel·lebrar l’Assemblea General Ordinària de l’associació amb una assistència del 15% de les nostres sòcies. Durant una hora, i de nou de forma virtual a causa de la pandèmia, vam poder posar en valor el que s’ha fet durant l’any passat i dibuixar propostes de futur.

Després de la benvinguda per part del president, algunes indicacions tècniques i l’aprovació per unanimitat de l’acta anterior, es va fer un repàs de les accions dutes a terme durant el 2021, el qual va estar condicionat per la pandèmia. Tot hi així, es destaca per part de la comissió Estils de Vida, un creixement de fins a 300 usuàries en el grup de préstec i cessió de coses «Tinc/Deixo» i passos importants en l’activació del Banc de Temps de Sant Feliu (entrevistes a noves usuàries, cinefòrum, inauguració del Banc de Temps, passejada per Collserola...).

Des de la comissió de cohabitatge, s’ha treballat en la proposta de que l’ajuntament, en conveni amb l’Associació Sostre Cívic i nosaltres, tirem endavant un projecte d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús a la finca de l’antiga Tramuntana. S’ha fet un estudi de viabilitat amb un resultat favorable i al 2022 s’espera l’adjudicació de l’edifici per part de l’Ajuntament. 

Es destaquen també algunes accions de difusió, com ara el canal divulgatiu al diari local Fet a Sant Feliu, on es publica un article mensual, un article publicat pel president de l’associació a l’anuari del mateix diari i un canal de difusió de recursos formatius al Telegram. S’ha incrementat en prop de 20 el nombre d’associades, traspassant així la quarantena

De cara aquest 2022, la proposta és donar continuïtat a tots aquests projectes, a més de fer créixer l’associació tant en nombre de sòcies com en recursos, amb l’objectiu de poder-los destinar a fer de Sant Feliu una ciutat més solidària i cooperativa.

Es van presentar altres punts com l’estat de comptes, la renovació de la junta i el pressupost d’aquest nou any essent tots aprovats per unanimitat. També es va ratificar l'adhesió a a la Xarxa d'Economia Social i Solidària i a la Plataforma S.O.S. Baix Llobregat i L'Hospitalet.

Etiquetes: