Inici » El nostra canal sobre ESS treu fum

Coopera Sant Feliu

Fem ciutat cooperativa

El nostra canal sobre ESS treu fum

Web del canal ESS al Fet a Sant Feliu
27 octubre 2022

Les membres de Coopera Sant Feliu ens aixequem cada dia amb la motivació que a la dinàmica socioeconòmica de la nostra ciutat estiguin cada vegada més presents els principis i valors de l'Economia Social i Solidària.

Treballem en diferents línies, una de les quals és la divulgació, per diferents mitjans. Avui volem posar l'atenció en el canal que alimentem al diari digital, cooperatiu i independent Fet a Sant Feliu.  Des de l'agost del 2021 i amb una periodicitat mensual hem anat publicant diferents articles divulgatius sobre continguts que giren al voltant de l'Economia Social i Solidària, l'habitatge cooperatiu en cessió d'ús, els bancs de temps, energia, telecomunicacions.

Hem mesurat la temperatura pel que fa a l'interès generat pels nostres articles al segon aniversari del canal. Veiem que durant el primer any les lectures als nostres articles sumen un total de 2.749, incrementant-se en un 92% durant el segon any (2.540) fins a un total de 5.289 lectures.

Estem molt contentes, us agraïm el vostre suport i us esperonem a continuar llegint-nos. Us esperem al nostre canal al Fet a Sant Feliu.

 

Etiquetes: