Inici » Segona trobada del Banc de Temps

Coopera Sant Feliu

Fem ciutat cooperativa

Segona trobada del Banc de Temps

Ofertes i demandes penjades a la pared
7 abril 2022

Ahir dijous 6 d'abril vam fer una nova trobada amb totes les persones usuàries del BdT amb l’objectiu principal de motivar-nos per poder començar a fer i rebre serveis. Recordant un taller que ja es va fer sobre l’eina de control d’hores, el TimeOverflow, amb quatre participants, es fa una petita exposició de totes les ofertes que en aquest moment tenim disponibles al BdT, exposant-les a la vista de tothom a la l’Aula de Cultura de l’Ateneu Sentfeliuenc, i animant totes les assistents a fer ús d’algun dels serveis disponibles. 

Simultàniament també es van oferir dues activitats de passeig per Collserola i pels Aiguamolls de Molins de Rei (Cesc Beltran), tallers de Pranic healing, Reiki, Meditació, Respiració d’Ossos i Respiració rítmica (Maruja Rabat) i de Genealogia familiar (Ferran Prats, dies 25 d’abril i 2 de maig, a les 19 h a l’aula 4 de l’Ateneu Santfeliuenc). Totes aquestes activitats es detallaran en el canal BdTSantFeliuLl de Telegram i pel correu electrònic per tal de poder fer la inscripció.

Des d’aquí volem recordar a totes les usuàries del BdT que es facin seguidores del canal BdTSantFeliuLl per poder estar al dia de totes les novetats.