Inici » Celebrem l'Assemblea General Ordinària del 2022

Coopera Sant Feliu

Fem ciutat cooperativa

Celebrem l'Assemblea General Ordinària del 2022

Assemblea General
10 gener 2022

La junta de l’Associació Coopera Sant Feliu comença a treballar en la preparació de l’assemblea general ordinària d’enguany, la qual tindrà lloc el 17 de febrer de 2022. Atesa la situació pandèmica, preveiem que haurà de ser virtual, tot i que ho acabarem de valorar segons la seva evolució.

L’assemblea té com a objectiu fer balanç i avaluació de l’any anterior i aprovar el pla de treball del que tot just hem començat; al mateix temps, renovar els càrrecs de junta si s’escau.

Volem recordar que la nostra associació té com a raó de ser desenvolupar un ecosistema econòmic local dins el paradigma de l'Economia Social i Solidària, definida com el conjunt d’iniciatives socioeconòmiques, formals o informals, individuals o col·lectives, de producció, comercialització, consum i finançament, que prioritzen la satisfacció de les necessitats de les persones per sobre del lucre. També es caracteritzen perquè són independents respecte dels poders públics, actuen orientades per valors com l’equitat, la solidaritat, la sostenibilitat, la participació, la inclusió i el compromís amb la comunitat, i també són promotores de canvi social i respectuoses amb el medi ambient i els territoris.

Ens organitzem en diferents comissions que tiren endavant projectes com el Banc de Temps, el grup Tinc/Deixo per donar o deixar coses, la promoció de l’habitatge cooperatiu i un canal de divulgació de l’Economia Social i Solidària al diari local Fet a Sant Feliu.

Si ja ets sòcia, reserva't ja la data i, si encara no ho ets, suma't a construir un Sant Feliu més cooperatiu, social i solidari, omplint aquest formulari.

Etiquetes: