Inici » Tret de sortida del Banc de Temps de Sant Feliu

Coopera Sant Feliu

Fem ciutat cooperativa

Tret de sortida del Banc de Temps de Sant Feliu

Ferran Prats parlant al públic.
14 octubre 2021

Ahir dimecres 14 d’octubre del 2021, la Comissió d’Estils de Vida vam donar el tret de sortida al Banc de Temps de Sant Feliu amb un acte d’inauguració que va tenir lloc a l’Aula de Cultura de l’Ateneu Santfeliuenc.

A l’acte estaven convidades les prop de la trentena de persones que ja hi ha inscrites i, tal com estava previst, va durar una hora, temps suficient per conèixer-se, identificar interessos comuns i establir línies de futur.

L’agenda de la trobada s’iniciava amb una dinàmica de coneixença on cada persona havia de identificar-se i descriure una mica la seva trajectòria associativa i hobbys. Seguidament es va debatre la normativa interna de funcionament i es va presentar l’aplicació que es farà servir com a suport a la gestió dels serveis i de les transaccions d’hores. A més es va fer una primera pluja d’idees de possible activitats col·lectives, organitzades per les mateixes usuàries. Propostes que anaven en la línia de sortides per Collserola, tallers de genealogia, sortides en bici, escriptura terapèutica, converses en diferents idiomes, meditació i activitats per a infants.

Ara serà el moment en què començarem a fer intercanvis entre aquesta trentena de persones i com a prova pilot que permeti anar ajustant el sistema, a més de les activitats col·lectives proposades.

Et convidem a afegir-te al Banc de Temps de Sant Feliu, per satisfer necessitats des de l’ajuda mútua i fora de  les dinàmiques de mercat.